MojAndroid

MomentCam Plus

MomentCam Plus je ďalšia z radu aplikácií, ktorá vám pomôže s úpravou fotografií tak, aby vyzerali akoby ich robil profesionál. Ponúka niekoľko rôznych nástrojov vrátane filtrov, efektov a iných nastavení, ktoré spravia z vašich fotografií skutočne unikáty.

MomentCam Plus_2 MomentCam Plus

InstaFrame Photo Collage Maker

Aplikácia InstaFrame vám pomôže vytvoriť vlastné koláže z fotografií, ktoré máte najradšej. Svojim priateľom ich môžete poslať ako elektronickú pohľadnicu k rôznym príležitostiam, napríklad k narodeninám, výročiu a podobne. Obsahuje 90 nastaviteľných tém, 54 rôznych rámov, či 12 efektov aplikovateľných priamo na vaše fotografie.

instaframe2 instaframe

Verzia: 1.5.25
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.25
Aktuálna cena: Zdarma

500 Firepaper

Android je otvorený systém a preto jeho používateľom nič nebráni v tom, aby si ho upravili podľa seba. Pomôže vám v tom aj aplikácia 500 Firepaper, ktorá ako pozadie dokáže nastaviť obrázky a fotografie z portálu 500px. Tieto sa môžu aktualizovať v určitých časových intervaloch, takže vaša plocha vás môže zakaždým prekvapiť novým pozadím.

500firepaper2 500firepaper

Verzia: 2.80
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.80
Aktuálna cena: Zdarma

IC GO Locker Theme

Perfektne vyzerajúca téma pre lockscreen GO Locker, ktorá sa inšpirovala u konkurenčného iOS. Pri IC GO Locker Theme si však môžete zvoliť aj z niekoľkých farebných variantov.

locker locker2

Camera Awesome 

Camera Awesome prichádza po dlhom beta testovaní do Obchodu Play a so sebou prináša niekoľko noviniek, ktoré zaujmú každého fotografického nadšenca. Nachádzajú sa v nej nastavenia pre jednoduchú, skupinovú, panoramatickú alebo časovanú fotografiu, voľby pre vyváženie bielej, ISO, expozíciu, rozpoznanie tváre, stabilizácia obrazu, niekoľko tvarov fotografií a tak ďalej.

camera-awesome_2 camera-awesome

Kitkat HD Multilauncher Theme

Ak stále očakávate príchod Androidu 4.4 KitKat na vaše zariadenie, tak si môžete dlhé chvíle skrátiť nainštalovaním tejto aplikácie. Táto prináša 49 HD ikon prebraných priamo z Nexusu 5 a taktiež 9 pozadí, ktoré sa na ňom nachádzajú.

nexus nexus

F-Secure App Permissions

Nástroj, ktorý zobrazuje oprávnenia pre všetky aplikácie nainštalované na vašom zariadení s Androidom. Pomocou neho si môžete skontrolovať aplikácie, ktoré vás môžu stáť peniaze, alebo ohroziť vaše súkromie tým, že pristupujú k dôverným údajom. F-Secure App Permissions umožňuje vyhľadávať aplikácie, ktoré používajú len určité povolenie alebo kombinácie oprávnení, použiť môžete aj preddefinované filtre.

F-Secure App Permissions_2 F-Secure App Permissions

Swipe Panel

Rýchle spúšťanie aplikácií z uzamknutej plochy vám zaručí aplikácia Swipe Panel. Pomocou nej môžete vyvolať vysúvacie menu, ktoré bude obsahovať vami definované aplikácie.

swipe2 swipe

EBook Reader & Free ePub Books

EBook reader je jednou z najlepších čítačiek elektronických kníh vo formátoch ePub, fb2, doc, txt, rtf a ďalších. Ponúka široké možnosti nastavení a funkcií, medzi ktorými nechýbajú ani záložky, vstavaný správca súborov, nočný režim, nastaviteľné pozadie a veľa iných.

ebook2 ebook

Verzia: 3.3.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.0
Aktuálna cena: Zdarma

Android Kitkat 4.4 CM10 Theme

Tému, ktorá svojim vzhľadom kopíruje nový Android 4.4 KitKat, si teraz môžete nainštalovať do zariadení s populárnymi ROM, ako CM10, CM10.2, CM10.1 – AOKP – PA.

android 44_2 Android 44

15.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+