MojAndroid

Kvôli častým dopravným hliadkam na slovenských cestách môže väčšina vodičov o sebe povedať, že aspoň raz “fúkali”. Alkohol za volantom však netreba podceňovať a to ani vtom prípade, ak váš zamestnávateľ robí nečakané kontroly hladiny alkoholu. Hlavne za týmto účelom sa predávajú lacnejšie zariadenia, ktoré dokážu odhaliť prítomnosť alkoholu v dychu. Existuje však aj riešenie, ktoré dokáže komunikovať s vašim Android smartfónom – alkohol tester BACtrack.

bactrack-android

BACtrack umožňuje merať hladinu alkoholu v dychu a zobraziť výsledok prostredníctvom mobilnej aplikácie na systéme Android. Tá dokonca umožňuje zdieľať vašu hladinu alkoholu na sociálne siete. Narozdiel od iných riešení, ktoré využívajú kábel, spojenie so smartfónom je realizované prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth. Alkohol tester je podľa informácií vybavený kvalitným snímačom, ktorý poskytuje výsledok až na 3 desatinné miesta. Jeho cena však nie je až taká vysoká, ako sa môže na prvý pohľad zdať. BACtrack sa totižto predáva za 150 amerických dolárov. Viac informácií sa dozviete na domovskej stránke, kliknutím na tento odkaz.

Zdroj: CultOfAndroid.com

12.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+