MojAndroid

Google pripravuje okrem noviniek týkajúcich sa Androidu a zariadení Nexus aj vylepšenia pre sociálnu sieť Google+. Ešte dnes by mal Google odhaliť novú funkciu nazývanú Auto Awesome pre videá, ktorá doplní súčasnú ponuku nástrojov pre úpravu fotografií. Efekty, rôzne prechody a hudbu v pozadí však budete pridávať vo videách a to úplne jednoducho prostredníctvom webového rozhrania Google+.

googleio2013-0216

Portál Engadget informuje, že by malo ísť o funkciu podobnú HTC Zoe, dobre známej zo smartfónov spoločnosti HTC.  V tejto videá vytvorené zo snímkov poskytujú pohľad na fotografie a videá, ktoré sú  automaticky zostavené do prezentácií, doplnených o hudbu a efekty v rôznych štýloch. Niečo podobné má umožniť svojim používateľom aj Google+. Podrobnosti o novej funkcii by sme sa mali dozvedieť už v priebehu dneška a určite sa im budeme ešte venovať.

29.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+