MojAndroid

Logické hry sú úspešným žánrom na mobilných zariadeniach a zahanbiť v tejto oblasti sa nedajú ani mnohí českí a slovenskí vývojári. O viacerých zaujímavých kúskoch z tejto oblasti sme vás už informovali a dnes si predstavíme ďalšiu hru, ktorú vytvoril slovenský autor Marek Dutka. O ňom sme písali už v súvislosti s jeho ďalšou aplikáciou Sprievodca Bardejovom, ktorá nedávno prešla výraznou aktualizáciou a ak sa chystáte na návštevu spomínaného mesta, odporúčame vám ju do pozornosti. Jeho aktuálnym výtvorom je 20 Wooden Bridge 2013, nenáročná hra s jednoduchou grafikou.

Náš tip
Slovenská Android aplikácia: Sprievodca Bardejovom

20 Wooden Bridge 2013  a 20 Wooden Bridge 2013  d

20 Wooden Bridge 2013 je, ako názov napovedá, hrou v ktorej istú úlohu hrá drevený most. Nebudete ho však stavať, ale budete musieť vždy splniť nejakú úlohu, aby ste naň mohli vstúpiť. Úlohy sú naozaj jednoduché, prvých leveloch musíte napríklad pozabíjať mravce na obrazovke v smere zľava doprava, porozbíjať fľaše v poradí od najväčšej po najmenšiu, alebo bedne od najvyššie položenej po najnižšiu. V ďalších leveloch je precvičený aj postreh, musíte napríklad rýchlo pozabíjať okrídlený hmyz, objavujúci sa na rôznych miestach displeja.

20 Wooden Bridge 2013  c 20 Wooden Bridge 2013  b

20 Wooden Bridge je skutočne jednoduchá hra a jej prejdenie nezaberie veľa času. Nečakajte ani žiadne zložité hlavolamy, hra je naozaj nenáročná a určená predovšetkým pre začiatočníkov alebo deti. Môže však okrem iného slúžiť ako inšpirácia pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o programovanie pre Android a koketujú s myšlienkou vytvoriť vlastnú hru. Je samozrejme zadarmo, nájdeme v nej len reklamy, ktoré sa však počas samotného hrania nezobrazujú.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

12.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+