MojAndroid

Ako dlho dokáže prežiť sliepka so sťatou hlavou ? V novej nekonečnej behačke s názvom Headless to záleží len od vašej šikovnosti. Rakúske vývojárske štúdio Double Smith vytvorilo netradičný a trocha morbídny titul, v ktorom ovládate bezhlavú sliepku naprieč divokým svetom plným hákov, rotujúcich píl, ostnatých drôtov a podobných chuťoviek.

Ovládanie hry je veľmi jednoduché, dotykom obrazovky začne sliepka mávať krídlami a vyletí do istej výšky. Cím viac ťukáte na displej, tým vyššie vyletí. V začiatkoch bude lietanie postačovať na prejdenie úrovní, no neskôr budete musieť zakomponovať aj rýchlosť, ktorú je možné ovládať naklonením zariadenia vľavo a vpravo. Sliepka cestou stráca samozrejme krv, no na ceste naprieč krajinou je možné nájsť jej zásoby na dlhšie prežitie. Za získané skóre je možné nakupovať vylepšenia a iný obsah.

Headless Android hry Headless Android hry Headless Android hry

Titul tak ponúka zaujímavú hratelnosť a grafické spracovanie je tiež na veľmi dobre úrovni. Najviac nás zarazil a trocha aj rozosmial fakt, že hra je inšpirovaná skutočným príbehom sliepky s menom Miracle Mike (zázračný Mike), ktorá žila ešte 18 mesiacov potom, čo jej bola useknutá hlava. To je veľmi pekný ťahúň na kúpu hry, ktorá stojí v obchode Google Play 0,89 €.

Verzia: 0.1.9
Aktuálna cena: 2,29 €
Verzia: 0.1.9
Aktuálna cena: 2,29 €

11.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+