MojAndroid

Samsung už predstavil v aktuálnom roku množstvo Android zariadení a vo svojej snahe stále pokračuje. Mobilný operátor NTT Docomo totižto pridal do ponuky zariadení nový Android smartfón Samsung Galaxy J, ktorý je v podstate akýmsi hardvérovým vylepšením vlajkovej lode Samsung Galaxy S4.

SAMSUNG GALAXY J SAMSUNG GALAXY J SAMSUNG GALAXY J

Novinka z dielne Samsungu je vybavená 5-palcovým Super AMOLED displejom s Full HD rozlíšením. Telo je s rozmermi 137 x 70 x 8,6 mm a hmotnosťou 146 gramov o niečo robustnejšie a ťažšie, než pôvodná Galaxy S4 (136,6 x 69,8 x 7,9 mm, 130 g). O výkon sa stará novší štvorjadrový čip Snapdragon 800 (MSM8974) taktovaný na frekvenciu 2.3 GHz a vylepšenia sa dočkala aj kapacita operačnej pamäte, ktorá stúpla na 3 GB. Zariadenie je tiež vybavené podporou rýchlej mobilnej technológie LTE-A, prítomný je aj micro SD slot, batéria má 2600 mAh a predinštalovaný je Android 4.3 Jelly Bean.

Samsung Galaxy J prichádza v vo farebných prevedeniach Coral Pink, Satin White, and Lapis Blue, no zatiaľ len pre operátora NTT Docomo. Potešilo by nás, ak by tento model s výkonom Note 3 v tele Galaxy S4 dostal aj mimo Japonska.

Zdroj: phonearena

10.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+