MojAndroid

CyanogenMod má pre používateľov ich ROM pripravenú ďalšiu novinku. Už v blízkej budúcnosti by sa v nightly buildoch mohla objaviť nová funkcia AirPlay pre zrkadlenie obrazu. Podobne ako to je napríklad pri Google Chromecaste s web stránkami aj tu teda budete môcť prenášať obraz do iného zariadenia. CM však ponúkne riešenie, ktoré umožní streamovať obsah obrazovky všade kde sa v systéme pohybujete.

Náš tip
Recenzia Google Chromecast

CyanogenMod_airplay

Demonštráciu novej funkcie môžete vidieť aj na videu nižšie, kde je z HTC One vysielaný obraz do tabletu Nexus 10. Oneskorenie je skutočne minimálne a AirPlay zrkadlenie obrazu tak nevyužijete len pri hraní hier na väčších obrazovkách, ale napríklad aj pri sledovaní filmov a iných činnostiach. Predstavte si, že vlastníte mini počítač s Androidom alebo tablet pripojený cez HDMI port televízora alebo monitora. Na veľkej uhlopriečke si sledovaný film alebo aj hranie užijete oveľa viac.

Zdroj: google+

9.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+