MojAndroid

Samsung údajne pripravuje vode a prachu odolnú vlajkovú loď Galaxy S5. Táto správa pochádza z kórejského portálu  ET News, ktorý informoval, že Samsung pridá túto vlastnosť už do základného modelu Galaxy S5. Nepôjde teda o Galaxy S5 Active, ako to bolo v prípade tohtoročného modelu Galaxy S4 Active.

S4 active

Samsung Galaxy S4 Active

Zdroje ET News ďalej informujú, že Samsung už teraz experimentuje s novými materiálmi a dizajnom. Ak sa táto správa ukáže, ako pravdivá, Sony bude mať vo svojom high-end portfóliu zariadení ďalšieho konkurenta, ktorý ponúkne vlajkovú loď s vodeodolnosťou. Prečo by sa juhokórejská spoločnosť rozhodla pre  vytvorenie S5 s touto vlastnosťou? Jednou z možností je veľký záujem o odolnejšiu verziu súčasnej vlajkovej lode Galaxy S4 Active. Inou zas to, že Samsung neponúka až tak “prémiový” pocit zo zariadenia, čo by mali zmeniť nové materiály, dizajn, ale aj práve spomínaná vode a prachu odolnosť. Zároveň osloví aj úplne nový typ zákazníkov, ktorí sa doteraz obhliadali najmä po zariadeniach spoločnosti Sony. Táto má s výrobou odolnejších zariadení už bohaté skúsenosti.

Náš tip
Recenzia |Samsung Galaxy S4 Active | Es-štvorka vo vodeodolnom kabáte

Zdroj: androidauthority

8.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+