MojAndroid

Android je bezpečnejší, ako iPhone“. Povedal Eric Schmidt na Gartner Symposium/ITxpo v odpovedi na komentár analytika David Willisa zo spoločnosti Gartner.

“Ak by ste sa opýtali, veľa ľudí v publiku by odpovedalo, že Google Android nie je ich hlavnou platformou… Keď poviete Android, ľudia hovoria, počkať Android nie je bezpečný”, povedal David Willis.

AUSTRALIA-GOOGLE-SCHMIDT

Odpoveď Erica Schmidta vyvolala v publiku smiech. Svoje tvrdenia nijako bližšie neobhajoval a pokračoval v reči o viac ako miliarde aktivácií a prísnejšom bezpečnostnom testovaní aplikácií. Schmidt tiež zmierňoval neustále pretrvávajúci problém s fragmentáciou. Podľa neho je veľký úspech, že s výrobcami majú dohodu, ktorá zabezpčuje kompatibilitu s aplikáciami nachádzajúcich sa na obchode Play.

Sedenie, kde sa diskutovalo o rôznych témach vrátane e-mailov a rozšírení Google Now do podnikovej sféry, Eric Schmidt zakončil prehlásením, že “Android je veľmi bezpečný“. Tiež sa nechal počuť, že “s Gmailom, Chrome a Androidom budeme spokojnejší, ako by sme si dokázali predstaviť.

Zdroj: verge

8.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+