MojAndroid

Výrobcovia mobilných zariadení začínajú prinášať vo svojich vlajkových lodiach aj vyhľadávanú funkciu optickej stabilizácie obrazu OSI. Hoci v menšej miere, aj v tomto prípade však musíte mať stabilnú ruku, aby výsledné fotografie neboli rozmazané. Podľa najnovších informácii, Samsung vytvoril nový obrazový snímač pre mobilné zariadenia, ktorého optická stabilizácia ponúka lepšie výsledky než aktuálne riešenia na trhu.

samsung stabilizacia obrazu Android

Funkcia stabilizácie v novom snímači dokáže odstrániť uhlové odchýlky až do 1,5°. Hoci to znie ako malé číslo, Samsung sľubuje vynikajúce výsledky. Modul má tak lepšiu ochranu voči rozmazaniu fotografii, než súčasné riešenie, ktoré spravidla ponúkajú opravu odchýlky 0,7°. Snímač tiež vyniká v miestach s nižšou intenzitou osvetlenia. Jas výstupného obrazu je vraj osemkrát vyšší, než predchádzajúce snímače od Samsungu. Inou výhodou je tiež nízka spotreba energie, pričom rozmery modulu sa nijak zásadne nezmenili.

Zdroj: engadget

7.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+