MojAndroid

Logické hry zohrávajú okrem zábavného charakteru aj veľmi dôležitú rolu pri trénovaní nášho mozgu a rozvíjaní logického uvažovania. Pre platformu Android nájdeme na trhu s aplikáciami množstvo titulov, pričom medzi tie lepšie patrí zábavná a pekne spracovaná hra Buttons and Scissors, ktorá sa teší úspechu v obchode Google Play.

Buttons and Scissors Android hry Buttons and Scissors Android hry

Cieľom hry je odstrihnúť z látky džínsov všetky gombíky v čo najkratšom čase. Označiť môžete dve alebo viac gombíkov rovnakej farby, no len tie, ktoré ležia na horizontálnej, vertikálnej alebo diagonálnej línii. Hra je sťažená tým, že nemôžete odstrihnúť len jeden gombík a preto budete musieť plánovať ťahy od úplného začiatku. Vyššie máte naznačený princíp hry, ktorý je tiež vysvetlený v prvej úrovni.

Buttons and Scissors Android hry

Buttons and Scissors je len veľmi jednoduchá hra s pekným prostredím a animáciami nožníc, ktoré strihajú gombíky. Je však rýchla a veľmi dobre spracovaná. Už od prvých úrovní sa budete musieť zamýšľať nad postupom a ak spravíte nejakú chybu, úroveň nedokončíte. Hra je dostupná zadarmo v obchode Google Play a preto ju odporúčame vyskúšať každému fanúšikovi logických titulov. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.8.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.3
Aktuálna cena: Zdarma

7.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+