MojAndroid

Spoločnosť Samsung  oznámila, že celosvetový počet zákazníkov využívajúcich službu ChatON presiahol 100 miliónov. ChatON bol spustený v októbri 2011, hranicu 50 miliónov účastníkov prekonal v máji 2013 a o ďalšie štyri mesiace neskôr sa toto číslo zdvojnásobilo už na 100 miliónov.

chaton1 chaton2 chaton3

ChatON je dostupný na rôznych platformách. Okrem mobilných operačných systémov Android, iOS, BlackBerry a Windows Phone je k dispozícii aj vo verzii pre stolové počítače a telefóny Samsung bez operačného systému. Používateľ má navyše možnosť prihlásiť sa súčasne na päť rôznych zariadení prostredníctvom jedného Samsung účtu. ChatON je predinštalovaný na väčšine Galaxy zariadení, pričom prvým bol Galaxy S III. Aktuálne je tento komunikačný program lokalizovaný do 63 rôznych jazykov.

Samsung ChatON ponúka praktické užívateľské rozhranie umožňujúce napríklad jednoduché presúvanie multimediálnych súborov z jedného konverzačného okna do druhého, pretože aplikácia podporuje aj otvorenie viacerých okien súčasne. Na prístroji GALAXY Note 3 môžu používatelia tiež písať správy s použitím pera S pen.

Zdroj: tlačová správa Samsung

 

 

2.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+