MojAndroid

Spoločnosť Google aktualizovala svoj najnovší tablet Nexus 7 vo Wi-Fi edícii. Aktualizácia prináša nový build s firemným označením JSS15R a okrem menších opráv chýb a nedostatkov aktualizácia bohužiaľ neprináša žiadne nové funkcie alebo súčasti systému. Používatelia však zaznamenali niekoľko vylepšení pri odozvách zariadenia a väčšiu stabilitu systému.

recenzia_Nexus 7_2013_4

Aktualizácia mala pôvodne priniesť chybu, ktorá nastávala pri používaní technológie multi-touch viac ako dvoma prstami, no na zahraničných fórach používatelia tvrdia, že tomu tak nie je. Ak máte Wi-Fi verziu tohto tabletu aj vy a zatiaľ ste aktualizáciu neobdržali, navštívte Nastavenia > Informácie o tablete > Aktualizácia systému > Skontrolovať manuálne, kde si dostupnosť aktualizácie prre vaše zariadenie môžete skontrolovať. V komentároch nám píšte v prípade, že ste už aktualizáciu obdržali a podeliť sa s nami môžte aj o vaše dojmy z tabletu po aktualizácii.

Zdroj: CultOfAndroid

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+