MojAndroid

Vo svete mobilných technológií sa už stalo pravidlom, že vždy pred predstavením uniknú na verejnosť informácie o novom zariadení. Pri predstavení zostáva výrobcom teda už len málo, čo by mohli vlastne skutočne predstaviť alebo čím by nás mohli prekvapiť. Podobným prípadom bude aj nový Nexus 5, ktorý sa začína čoraz častejšie objavovať na uniknutých fotografiách a dokonca aj videu.

Nexus-5-leak

Séria nových snímkov bola údajne vytvorená v bare na Nexuse 5 jedného zo zamestnancov spoločnosti Google. Barman ho počas nabíjania vyfotil a natočil dokonca krátke video. Na ňom môžete vidieť niekoľko neúspešných pokusov o jeho odblokovanie, čo by mohlo dokazovať historku so smartfónom v bare. Na samotnom videu sme na OS Androide nepostrehli žiadne novinky, nie je však vylúčené, že Nexus 5 bežal ešte so staršou verziou Androidu. Ak môžeme veriť predchádzajúcim správam, tak Google nový Nexus spolu s Androidom 4.4 KitKat predstaví už 14. októbra. 

Nexus-5-leak-2-630x839 Nexus-5-leak-1-630x839 Nexus-5-leak-3-630x839

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+