MojAndroid

Dnes máme pre vás zaujímavý tip na strategickú vojnovú hru Pocket Fort, ktorá ponúka dlhú zábavu plnú súbojov s nepriateľmi, budovania základne, vojakov alebo obranných systémov. Hru je možné rozdeliť na dve strany  – prvou je samotná vojna a druhá strana je jej príprava. Kľúčom pre postup v hre a pre výhru je tak vhodná kombinácia ofenzívy ako aj defenzívy.

Pocket fort Android hry

Prvým spustením hry získate dostatočné informácie o herných princípov prostredníctvom tutoriálu. Ak by sme to však mali popísať v skratke, úlohou hráča je budovanie akejsi pevnosti, čo je typické pre stratégie. K dispozícii sú rôzne budovy, ako zlaté lomy, továrne pre energiu alebo na výrobu vojska, či obranné riešenia. Stavba alebo trénovanie vojska stojí energiu alebo zlato a okrem toho trvá aj určitú dobu. V tejto súvislosti fungujú mikro platby, pomocou ktorých si kupujete diamanty umožňujúce stavbu bez čakania. Keď si už vybudujete vojsko, môžete zaútočiť na okolitých nepriateľov a získať ich zdroje vo forme zlata. K dispozícii máte celé svoje vojsko, pričom jednotlivé typy jednotiek posielate podľa vlastného gusta ťuknutím prsta na obrazovku. Vo svojom vlastníctve môžete mať síce veľké vojsko, no musíte dávať pozor aj na nepriateľov, ktorí na vás môžu kedykoľvek zaútočiť a preto musíte budovať aj dobrú obranu.

Pocket fort Android hry Pocket fort Android hry Pocket fort Android hry

Hra je svojim konceptom zaujímavá, no občas (hlavne vo vyšších leveloch) sa vám budú zdať dlhé časy na stavbu otravné. Naopak zaujímavé sú funkcie, ktoré umožňujú požiadať priateľov o pomoc v boji, prípadne im naopak podať pomocnú ruku. Hru hodnotíme za výbornú a myslíme, že každý fanúšik si príde na svoje. V obchode Google Play je dostupná zadarmo a stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

 

12.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+