MojAndroid

V obchode Google Play už máme obrovské množstvo aplikácií a hier, čo spôsobuje, že objavenie nových titulov sa stáva stále náročnejšou úlohou. Existuje však niekoľko aplikácií, ktoré odporúčajú alebo zjednodušujú prehliadanie iných aplikácií v Google Play. Do takejto triedy sa radí nový Rex: Explore The App Market, ktorý sa odlišuje najmä formou, akou prezentuje podobné aplikácie – myšlienkovou mapou, ktorú v tomto prípade môžeme označiť ako aplikačnú mapu.

Aplikácia vás pri spustení privíta bočným menu, kde si vyberiete kategóriu a prejdete ďalším členením až k spomínanej aplikačnej mape. Tu sa v spodnej časti zobrazí niekoľko aplikácií alebo hier prepojených čiarami. Ak napríklad jednu z nich poznáte a hľadáte niečo podobné, stačí podržať na nej prst alebo potiahnuť prst jej smerom. Obrazovka sa posunie a opäť sa zobrazia ďalšie prepojené appky. Takýmto spôsobom sa prepracujete k zaujímavým titulom, o ktorých ste možno ani netušili. Keď sa vám jedna z nich zapáči, stačí na ňu kliknúť a otvorí sa nová obrazovka s informáciami, obrázkami a tlačidlom pre prístup do Google Play.

Rex Explore The App Market Rex Explore The App Market Rex Explore The App Market

Aplikácia Rex: Explore The App Market ponúka naozaj zaujímavé riešenie v porovnaní s ostatnými podobnými službami. Výborná je možnosť nastaviť si zobrazovanie len aplikácií a hier, ktoré sú dostupné zadarmo alebo môžete si tiež nastaviť podľa čoho vám má aplikácia odporúčať iné – podľa kvality, popularity, trendov alebo relevancie. Rex je dostupná zadarmo a stiahnuť si ho môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

10.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+