MojAndroid

Lenovo K900, ktorý sa objavil ešte počas veľtrhu MWC 2013 sa stal jedným z najočakávanejších zariadení od spoločnosti. Výkonný Intel čip, kovový dizajn a veľká batéria boli dobrou kombináciou na vytvorenie výborného smartfónu, no zostali sme sklamaní, že nedostal širšiu dostupnosť. Lenovo však má vo svojom rukáve náhradu v podobe modelu Lenovo K910, ktorým sa chystá súťažiť s najlepšími zariadeniami na trhu.

Lenovo IdeaPhone K900
Lenovo IdeaPhone K900

Hoci informácie sú len veľmi strohé, ďalší high-end model od spoločnosti Lenovo ponúkne veľmi podobnú konštrukciu, ako Lenovo K900, ktorý je možné vidieť vyššie. Zmeniť sa majú však vnútornosti a namiesto čipu od Intelu tu tentokrát nájdeme ARM čip Snapdragon 800 s taktom 2,2 GHz, ktorý sa v poslednom čase objavuje vo všetkých top modeloch smartfónov. Podľa výsledkov výkonnostných testov aplikácie AnTuTu získalo toto zariadenie 30059 bodov a dozvedeli sme sa, že prichádza s predinštalovaným Androidom 4.2.2 Jelly Bean, čo nie je žiadne prekvapenie.

Lenovo K910

Lenovo má veľmi zaujímavé produkty aj na poli smartfónov a veľmi radi uvidíme produkt podobných rozmerov aj na našom trhu, kde by určite našiel svoju cieľovú skupinu nadšencov.

Zdroj: phonearena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+