MojAndroid

O MoDaCo Switch sme vás informovali niekoľko dní dozadu. Jedná sa o upravený firmvér zatiaľ len pre HTC One, ktorý umožňuje prepínať medzi HTC Sense a čistým Androidom. Tento softvér prichádza ako dve ROM-ky v jednej spolu s aplikáciou, ktorá umožňuje jednoduché prepínanie medzi oboma verziami systému Android a to s použitím rovnakých používateľských dát. To znamená, že všetky heslá alebo aplikácie sú zdieľané medzi Sense a stock Androidom. Autor tohto projektu Paul O’Brien prešiel zo súkromného testovania na verejné, čo znamená, že najnovšiu beta verziu môžeme nájsť na stiahnutie.

Modaco Switch

Všetky podrobné informácie, ako aj návod na inštaláciu najnovšej beta verzie MoDaCo Switch nájdete na domovských stránkach, na tomto odkaze. ROM funguje a je testovaná na európskej verzií GSM modelu HTC One, ktorá používa 2.24 ROM. MoDaCo Switch je vynikajúci pre používateľov, ktorí chcú vyskúšať nádych čistého Androidu na ich HTC One, no mať stále možnosť vrátiť sa späť k HTC Sense.

MoDaCo Switch bude dostupný aj pre iné zariadenia, počnúč vlajkovou loďou Samsung Galaxy S4. Momentálne sa autor obrátil na davové financovanie prostredníctvom stránky Indiegogo, kde plánuje vyzbierať 1000 libier, aby priniesol prepínač aj do spomínaného modelu. Ak sa rozhodnete finančne podporiť projekt, v závislosti od sumy môžete získať predčasný prístup k MoDaCo Switch pre Galaxy S4. Viac informácií na stránkach Indiegogo.

Náš tip
MoDaCo.Switch nástroj pre HTC One zachytený na videu

Zdroj: androidcentral

26.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+