MojAndroid

[Android hryV obchode Google Play sa z času na čas objavia hry, ktoré dokážau vhodnou formou skombinovať zábavu, hrateľnosť a jednoduchú grafiku, čím získajú veľký úspech u mobilných hráčov. K takýmto titulom patrí aj Ninja Chicken od vývojárského štúdia PlayScape, ktorý sa radí medzi platformovky a ponúka jednoduché ovládanie a misie, ktoré vás na nejaký čas zabavia.

Ninja chicken Android hry

Ninja Chicken ponúka 35 levelov, v ktorých ovládate smiešne kura pomocou dvoch tlačidiel pre skok a zohnutie. Kura automatický beží naprieč prostredím a vašou úlohou bude plniť rôzne misie, ako napríklad zozbierať určitý počet mincí alebo naklásť niekoľko vajec. Popri plnení misie sa samozrejme musíte dostať na koniec každej úrovne bez toho, aby ste niekde narazili. S narastajúcim levelom sa stupňuje aj obtiažnosť jednotlivých prekážok, takže budete mať čo robiť, aby ste prešli všetky.

Ninja chicken Android hry Ninja chicken Android hry Ninja chicken Android hry

Grafické spracovanie je podľa nášho názoru veľmi vkusné na hru tohto typu, a hodnotenie hry znásobuje aj použitie zábavných zvukov a akčnej hudby. Nepríjemným aspektom hry sa však stáva reklama, ktorou je doslova prepchaná. Medzi úrovňami sa dokonca zobrazuje reklama na celú obrazovku, ktorú je potrebné zrušiť pre pokračovanie hry. Aj napriek tomu však hodnotíme Android hru Ninja Chicken za výbornú a odporúčame ju každému hráčovi. Stiahnuť si ju môžete zdarma z obchodu Google Play kliknutím na tento odkaz.

Verzia: 1.8.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.0
Aktuálna cena: Zdarma

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+