MojAndroid

Samsung Galaxy S4 je momentálne na trhu dostupný v niekoľkých variantoch. U nás sa predáva verzia so štvorjadrovým procesorom Snapdragon 600, v niektorých krajinách s osemjadrovým čipom Exynos 5 Octa a v Južnej Kórei dokonca so Snapdragonom 800. Model Galaxy S4 s týmto čipom je výhradne určený len pre domovskú krajinu výrobcu, no s odhaleným benchmarkom Antutu svitá nová nádej aj pre Európanov.

benchmark Antutu

Uniknutý výsledok benchmarku AnTuTu totižto poukazuje na medzinárodnú verziu Galaxy S4 LTE-A s kódovým označením i9506 (S4 so Snapdragonom 600 má označenie i9505). V testovanom modeli Galaxy S4 bola odhalená prítomnosť najnovšieho procesora Snapdragon 800, ktorý pracuje na frekvencii 2,3 GHz. Operačným systémom testovanej vzorky bol Android 4.2.2 Jelly Bean a dosiahnuté skóre dosiahlo úctyhodných 31,123 bodov.

Samozrejme, zatiaľ ide len o dohady, keďže Samsung existenciu medzinárodnej verzie Galaxy S4 so Snapdragonom 800 nepotvrdil. Ak chce však spoločnosť držať krok s konkurenciou, tak vydanie inovovanej S4 sa zdá byť ako logický krok.

Zdroj: gsmarena

19.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+