MojAndroid

Spoločnosť ABC Data na slovenský trh priniesla prvý 3D tablet s operačným systémom Android. Colorovo CityTab Vision 3D je 8,1-palcové zariadenie s rozlíšením 1280×800 pixlov, ktorého displej bol vyrobený technológiou IPS. 3D zobrazenie je možné vďaka špeciálnej (paralaxnej) technológii, ktorá umožňuje vidieť trojrozmerne bez akýchkoľvek okuliarov pod istým uhlom pohľadu na displej.

 colorovo-citytab-3D-1

Okrem špeciálneho 3D displeja prináša tablet Colorovo CityTab Vision 3D aj zaujímavú hardvérovú výbavu v podobe 2-jadrového procesora  AML8726-MX s taktom 1,5 GHz, grafického čipu ARM Mali (400 Mhz), 1 GB  operačnej pamäte a vnútorným úložiskom s kapacitou 16 GB v tele s rozmermi 21,47 × 13,94 × 1,2 cm a hmotnosťou 500 g. Podľa výkonnostného testu AnTuTu Benchmark je na tom tento tablet rovnako dobre, ako jeden z najnovších procesorov spoločnosti Samsung – Exynos 5 Dual (5250). Tablet sa pýši aj štandardným pripojením Wi-Fi, Bluetooth a nechýbajú ani také vychytávky ako podpora pre MHL a miniHDMI port. Samozrejmosťou je aj podpora pamäťových kariet typu microSD.

 colorovo

Dvojica kamier má rozlíšenie 0,3 a 2 Mpix, pod krytom sa nachádza 5000 mAh batéria a pre tablet je špecifický aj operačný systém Android 4.0. Veľmi bohaté je aj príslušenstvo priamo v balení, ktoré obsahuje microUSB-USB kábel, miniHDMI-HDMI kábel, slúchadlá a samozrejme nabíjačku. Cena tohto tabletu bola stanovená na 180 EUR, čo je vrámci nášho trhu veľmi slušný pomer cena/výkon. Kto z vás sa dá zlákať?

19.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+