MojAndroid

Mnoho používateľov smartfónov, ktorí často využívajú obrazový snímač, využívajú aj rôzne filtre a aplikácie tretích strán, aby pridali svojim fotografiám nový vzhľad. Takýchto aplikácií je v obchode Google Play mnoho a niektorí výrobcovia, ako Samsung ich ponúkajú už predinštalované v niektorých svojich zariadeniach. Jednou takou je Paper Artist, ktorá bola donedávna exkluzívnou len pre Samsung smartfóny a tablety.

Paper Artist Android aplikacie

 Paper Artist Android aplikacie Paper Artist Android aplikacie Paper Artist Android aplikacie

Aplikácia Paper Artist je vytvorená rovnakými vývojármi, ktorí stoja za známymi aplikáciami Paper Camera alebo Camera 2. Paper Artist ponúka 30 originálnych umeleckých štýlov, ktoré premenia vaše fotografie na nepoznanie. Využiť môžete úpravu existujúcich fotografii alebo vstavaný fotoaparát. Nástroje na úpravu sú skutočne rozsiahle a patria tu rôzne efekty, rámy alebo štetce na sfarbenie fotografie. Samozrejmosťou je aj pridávanie textu. Aplikácia je platená a v obchode Google si ju môžete zakúpiť z sumu 2,49 €. Pretože je už predinštalovaná v niektorých Samsung zariadeniach, dávajte si pozor, aby ste nezakúpili aplikáciu, ktorú už vlastníte.

Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: 1,99 €
Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: 1,99 €

16.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+