MojAndroid

O pripravovanom Android smartfóne od spoločnosti Sony, ktorý získal označenie Honami a zamieri do high-end segmentu sme už počuli mnoho špekulácií a uniknutých informácií. Ide o fotomobil s 20 Mpix fotoaparátom so snímačom Exmor RS a vymeniteľnými objektívmi, ktorý má byť poháňaný čipom Snapdragon 800. Tento by mal ponúknuť 5-palcový displej s FullHD rozlíšením, no podľa najnovších správ Sony pracuje aj na “mini” verzii tohto modelu, ktorá bude cielená ako konkurencia pre pripravovaný iPhone 5S. Informoval o tom portál VR-Zone.

Sony honami mini

Sony Honami “Mini” by sa mohol stať smartfónom, na ktorý čakajú všetci fanúšikovia menších rozmerov displeja a teda aj konštrukcie. Podľa toho čo vieme, nebude sa jednať o zariadenie podobnej kategórie ako Samsung Galaxy S4 mini, no vybavený bude high-end hardvérom. Podľa všetkého ponúkne 4″ až 4,3″ displej a chipset Snapdragon 800 podobne, ako jeho väčší súrodenec. Povráva sa, že výkon oboch modelov bude veľmi podobný. Ak by sa to ukázalo ako pravda, využila by sa diera na trhu a používatelia by získali zariadenie, ktoré tu svojim spôsobom chýba. Prijali by ste high-end smartfón s menšími rozmermi displeja ? 

Náš tip
Sony Honami po prvýkrát zachytený na fotografii

Zdroj: androidauthority

13.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+