MojAndroid

Aplikácia WineryApp je určená predovšetkým pre milovníkov vína, ktorí si radi vychutnajú dobré víno a zúčastňujú sa aj rôznych vinných podujatí. Nainštalovaním aplikácie získate prístup k informáciám o vinároch, ako aj k ďalším možnostiam, ktoré ponúka.

wineryapp

Aplikácia prináša moderné používateľské prostredie, ktoré svojim kartovým rozložením pripomína Google+. Hneď po jej spustení sa vám naskytne pohľad na zoznam vinárov usporiadaný podľa aktuálnej vzdialenosti, zobraziť ich však môžete aj na mape. Po kliknutí na kartu alebo daný bod mapy zistíte základné údaje o vinici, jej polohu a pozrieť sa dajú aj fotografie. Každého vinára je možné ohodnotiť, pričom zoznam hodnotení nájdete aj v samostatnej časti aplikácie.

winery app1 wineryapp5 wineryapp4

V postrannom menu sa môžete prepnúť do kategórie reštaurácií, kde sa dozviete o zaujímavých podnikoch, prepnúť sa dá aj do ubytovania, v ktorom sa nachádzajú tipy na miesta kde môžete prenocovať.  Priamo z aplikácie sa dá dokonca objednať koštovka, a to buď zavolaním, SMSkou alebo e-mailom. Nechýbajú ani informácie o pripravovaných vinárskych podujatiach.

wineryapp2 wineryapp3 wineryapp6

WineryApp je zadarmo dostupná na Google Play a odporúčiť ju môžeme všetkým ľudom, ktorí majú radi víno. Ak hľadáte nové vína, v tejto aplikácií určite nájdete inšpiráciu na miesta a vinice, ktoré by ste mali navštíviť.

Verzia: 3.01
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.01
Aktuálna cena: Zdarma

13.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+