MojAndroid

Zabudnite na Transformers! Do kín prichádza nový sci-fi trhák Pacific Rim, v ktorom rovnako figurujú obrovskí bojoví roboti, no tento krát sú pilotované ľudskou posádkou. Z mora sa vynoria príšery Kaiju a pustia sa do vojny s ľudstvom, ktorá si vyžiada milióny životov. Masívni roboti nazvaní Jaegers, ktoré sú jedinou nádejou pre budúcnosť sa snažia zabrániť blížiacej sa apokalypse. Ak ste neboli na premiére tejto novinky, môžete si zahrať nový herný titul spracovaný podľa filmového námetu, ktorý sa objavil v obchode Google Play.

Pacific Rim Android hry

Novinka Pacific Rim je vytvorená vývojárskym štúdiom Reliance Games, ktoré sa špecializuje na licencované hry a ponúka ďaleko lepší gameplay, než prvé spracovanie PACIFIC RIM: KAIJU BATTLE od Warner Bross. Hra prichádza s veľmi podobným prístupom ako Infinity Blade alebo Rage of the Gladiator, teda dotykovými gestami, ťahmi prstov a stláčaním bojujete proti príšerám. Hra celkovo ponúka 30 levelov založených na filmovom príbehu, survival mód a grafické spracovanie je na pomerne dobre úrovni. Hráči budú mať príležitosť zahrať si za jedného z piatich Jeagers a tieto si budú môcť samozrejme upravovať.

Pacific Rim Android hry Pacific Rim Android hry Pacific Rim Android hry 1

Pacific Rim je určený predovšetkým pre fanúšikov nového sci-fi filmu. Hra je dostupná pre podporované Android zariadenia s verziou systému 2.2 a vyššou. Zakúpiť si ju môžete za cenu 3,69 €, kliknutím na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play.

Verzia: 1.9.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.6
Aktuálna cena: Zdarma

12.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+