MojAndroid

Máte radi zabíjanie zombíkov ? V tom prípade mám pre vaše Android zariadenia skvelý tip na oddychovú hru typu “tower defense”, ktorá vám bude robiť spoločnosť nejednu hodinu. Global Defense: Zombie War od vývojárskeho štúdia Cat Studio HK ja výborným titulom, ktorý sa odohráva na konci sveta, kedy poslední ľudia vedú vojnu proti krvilačným nemŕtvym.

Global defense android hry

Hra vás úvodom prevedie krátkym tutoriálom, kde budu vysvetlené všetky herné prvky, ktoré má hráč k dispozícii. Titul sa však vo veľkej miere neodlišuje od ostatných tower defense hier, takže ovládanie by malo byť hračkou. V začiatkoch máte vždy pri voľbe misie na výber niekoľko veží. Tieto umiestňujete na hraciu plochu strategicky, aby protivníci neprešli pozdĺž celej cesty až do vašej základne. Jednotlivé veže je možné aktualizovať a zvýšiť tým ich palebnú silu. Počas boja získavajú hodnosti, čím ešte väčmi získavajú na sile. Za každú úroveň obdržíte odmenu formou skúseností a bodov, pomocou ktorých si nakupujete nové veže. K dispozícii sú aj mega zbrane, ako napríklad laserový lúč zo satelitu.

Global defense android hry Global defense android hry Global defense android hry

Grafické spracovanie hry Global Defense: Zombie War síce nepatrí k najlepším na trhu, no titul zaujme najmä dobrou hrateľnosťou a nízkymi nárokmi na hardvér. Tower defense hry bývajú veľmi návykové a rovnako to platí aj v tomto prípade. Najväčším plusom je, že titul je v obchode Google Play dostupný zadarmo a počas hry vás neotravujú ani žiadne reklamy. Jedinou formou plateného obsahu sú body, za ktoré kupujete veže, no nepocítite až takú veľkú potrebu kupovať ich. Hra je dostupná pre Android zariadenia s verziou 2.1 a vyššou.

Verzia: 1.5.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.7
Aktuálna cena: Zdarma
12.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+