MojAndroid

Monster Doctor – kids games

Vitajte v nemocnici určenej pre monštrá. Vašou úlohou nebude nič iné, ako ich vyliečiť a poskytnúť im čo najlepšiu zdravotnú starostlivosť.

monster2 monster

Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

Arrow Mania (Free)

Creatívna arkádovka s prvkami puzzle, v ktorej bude vašou úlohou zostreliť lietadielká pomocou kuše a trafiť sa do cieľov aj počas toho, ako sa budete pohybovať po hracej ploche. V hre sa nachádzajú rôzne prekážky, ale aj odrazové plochy, ktoré vám pomôžu nasmerovať šíp do terčov. Nezabudnite, že vtákom sa nemôže nič stať.

arrow2 arrow

Zombie Racing 3D Free

Hry s tématikou Zombie sú vždy veľmi populárne a výnimkou nie je ani novinka Zombie Racing 3D Free, ktorá si takmer ihneď našla veľa priaznivcov. Vašou úlohou nebude nič iné ako zabíjať chodiace mŕtvoly a vyhýbať sa rôznym prekážkam na ceste.

zombie3 zombie

Badminton 3D

Ak patríte medzi fanúšikov Badmintonu, tak potom by vašej pozornosti určite namala uniknúť hra Badminton 3D. V nej na vás čaká pekné 3D grafika, pokročilý gameplay a samozrejme množstvo levelov.

badminton2 badmintov

Retroid

Na Google Play zakotvila nová Android hra, ktorá má najlepšie predpoklady stať sa hitom. Ide o klasickú arkádovku s názvom Retroid, ktorá prináša hru Arkanoid v podaní retro štýlu. Vašou úlohou bude čo najrýchlejšie rozbiť bloky na hernom poli pomocou loptičky a pohybujúcej sa platformy, ktorou ju odrážate a riadite jej smer.

retroid4 retroid2

Busy Beaver

V Busy Beaver bude vašou hlavnou úlohou prehrýzť sa cez hracie pole tak, aby na vás nespadlo. S bobrom v hlavnej úlohe, sa musíte snažiť odstrániť čo najviac blokov s rovnakým znakom. Čím rýchlejšie sa vám to podarí, tým viac bodov získate.

beaver2 beaver

Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: Zdarma

Release Android

Ak patríte medzi fanúšikov operačného systému Android, pravdepodobne sa vám bude páčiť aj motív hry Release Android. V nej sa budete snažiť čo najmenším počtom presunov Apple blokov dostať z hracieho poľa ten, ktorý má na sebe znak Androidu. Na výber je niekoľko herných módov, ale aj konkurenčných znakov.

release 2 release Android

LEGO® City Rapid Rescue

Vrtuľník pobrežnej hliadky, vodný skúter a rýchla loď budú vo vašom velení v hre LEGO® City Rapid Rescue, v ktorej bude vašou úlohou v čo najkratšom čase zachrániť všetkých stroskotancov.

lego2 lego

IQ STAR

V hre IQ Star sa budete snažiť vyčistiť hracie pole, ktoré pozostáva z blokov označených rôznymi farbami. Čím väčší počet blokov sa vám podarí odstrániť, tým viac bodov získate.

IQstar2 IQstar

Verzia: 2.2.30
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2.30
Aktuálna cena: Zdarma

Tiny Thief

Spoločnosť Rovio predstavila avizovanú hernú novinku s názvom Tiny Thief. V šiestich rôznych dobrodrúžstvách sa budete v tejto puzzle hre snažiť okabátiť svojich nepriateľov a dokonca budete čeliť aj bosom, ako veľkému robotovi, či temnému rytierovi. V hre budete riešiť rôzne hádanky a objavovať aj ďalšie interaktívne elementy.

tiny thief2 tiny thief3

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+