MojAndroid

Obrovská mediálna, ako aj spotrebiteľská pozornosť je sústredená na pripravované zariadenie Motorola Moto X, o ktorej sa aj napriek množstvám špekulácií a uniknutých informácií stále moc nevie. Motorola však nezabúda na predchádzajúce portfólio produktov z radu DROID, ktoré sa stali synonymom pre spoločnosť. Ani o zariadeniach z tejto línie pre rok 2013 však nevieme mnoho, no známy portál EVleaks zverejnil fotografiu, ktorá vraj znázorňuje pripravované modely Motorola DROID Mini, Ultra a MAXX.

Motorola DROID Mini, Ultra a MAXX

 

Produktový dizajn nových modelov očividne neprešiel zásadnými zmenami a aj v tomto prípade môžeme hovoriť o výraznom vplyve kevlaru a uhlíkových vlákien. Model  MAXX by podľa dostupných informácií mal priniesť 48 hodinovú výdrž na jedno nabitie, Ultra by mala byť vybavená 10 MP fotoaparátom a najmenší Mini prinesie displej s veľkosťou v rozmedzí 4,3 až 4,5-palcov. Podľa predchádzajúcich únikov, MAXX by mal byť predstavený 8. Augusta a predpokladáme, že v rovnakom čase sa objavia aj ostatné modely. Žiadne zo spomenutých informácií však nie sú podložené oficiálnym stanoviskom spoločnosti a preto sa musíme nechať prekvapiť.

Náš tip
Google na propagáciu Motoroly Moto X minie 500 miliónov dolárov

Zdroj: androidandme

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+