MojAndroid

Nová vlajková loď spoločnosti LG bude predstavená už 7. augusta. Okrem iných výkonných parametrov však má disponovať aj displejom s ultratenkým rámikom, s uhlopriečkou 5,2 palca a rozlíšením Full HD. Doteraz nebolo jasné o aký typ displeja ide, dnes však LG prostredníctvom tlačovej správy predstavil nový zobrazovací panel s parametrami, ktoré sú nám už dobre známe práve z LG G2.

LG-Display-2

Nový displej spoločnosti je veľký 5,2 palca a je charakteristický svojou hrúbkou 2,2 mm, či tenkým rámikom so šírkou 2,3 mm. Miniatúrna hrúbka sa dosiahla aj použitím riešenia One Glass Solution, ktorá redukuje hrúbku až o 30% spojením niekoľkých vrstiev do jednej. Jas displeja dosahuje maximum 535 nitov, čo je porovnateľné aj s inými high-end zariadeniami. LG však tvrdí, že displej je výborne čitateľný aj vonku, no na overenie týchto tvrdení si budeme musieť ešte počkať. Rozlíšenie činí  1080 x 1920 pixelov, pričom usporiadanie pixelov je klasické RGB.

LG-Display-3

Zdroj: androidauthority

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+