MojAndroid

Spoločnosť Fuhu je menej známou značkou, ktorá podniká v oblasti predaja Android tabletov určených a navrhnutých výhradne pre deti. Začiatkom januára sme vás informovali o nových produktoch s názvom Nabi XD a Nabi Jr. sports, ktoré výrobca predstavil počas veľtrhu CES 2013. V tejto oblasti sa ako jednej z mála značiek pomerne darí, no podľa najnovších informácií sa pravdepodobne snaží prejsť aj do high-end segmentu zariadení. Naznačuje to nová registrácia značky Nabi Dream Tab na americkom patentovom a známkovom úrade USPTO (United States Patent and Trademark Office).

nabiXDna obr. Fuhu Nabi XD

Podanie neposkytuje žiadne významné informácie, no už samotný názov (Dream Tab) naznačuje, že spoločnosť sa chystá novým modelom vystúpiť z detského segmentu a zaradiť sa k ostatným high-end výrobcom. Samozrejme jedná sa len o špekulácie, takže budeme musieť počkať, čo nám Fuhu nakoniec ponúkne. Taktiež to vyvoláva otázku, aký je podľa vášho názoru tablet snov ?

Náš tip
Fuhu predstavila nové Android tablety pre deti [CES 2013]

Zdroj: phandroid

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+