MojAndroid

Tím vývojárov z Mediocre dnes na Google Play sprístupnil pokračovanie obľúbenej hry Sprinkle. Pôvodná hra zažila svoj debut ešte v roku 2011 a takmer ihneď sa stala veľmi obľúbenou. Na svojom konte má v súčasnosti už viac ako 100 tisíc stiahnutí.

sprinkle islands

Novinka s názvom Sprinkle Islands svojim princípom nijako nevybočuje z konceptu prvej hry, môžete sa však tešiť na 48 nových levelov odohrávajúcich sa na štyroch tropických ostrovoch. Aj tu bude vašou hlavnou úlohou zabrániť šíreniu požiaru a zachrániť tak obyvateľov malých osád. K tomuto účelu máte k dispozícii obmedzené množstvo vody, ktorú musíte doručiť na miesto požiaru a s rozumom ju použiť tak, aby vystačila na jeho uhasenie.

sprinkle islands_2 sprinkle islands_3

Sprinkle Islands však nepridáva len levely v novom prostredí. Novinka prináša prerobené ovládanie a tiež viac vody, ktorá podlieha fyzikálnym zákonom. V hre nájdete vodné nádrže a oceány, v ktorých budú plávať rôzne objekty. Na rozdiel od prvej časti so svojim vodným kanónom už nestojíte len na jednom mieste, ale napredujete hernou plochou tak, aby ste dokázali uhasiť požiar. Navyše, na konci každého ostrova na vás bude čakať bos.

Na Google Play je dostupná verzia zadarmo, ktorá však na vyskúšanie ponúka len 8 levelov. Ak si budete chcieť Sprinkle Islands vychutnávať s plnými dúškami, odporúčame vám zakúpiť plnú verziu, ktorá stojí 1,91€.

Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: 2,09 €
Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: 2,09 €

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+