MojAndroid

Webový portál bazar.sk pred niekoľkými dňami sprístupnil mobilnú aplikáciu s rovnomenným názvom, pre všetkých svojich návštevníkov. Vďaka nej tak teraz môžete využívať služby bazáru kdekoľvek máte so sebou smartfón alebo tablet s operačným systémom Android a s prístupom na internet.

bazar.sk

Aplikácia umožňuje okrem vyhľadávania a prezerania inzerátov, ktoré sú triedené do niekoľkých kategórií, aj ich pridávanie a spravovanie. Priamo z aplikácie tak môžete  odfotiť predávanú vec, pridať k nej popis, kontaktné údaje a následne publikovať na stránke. Svoje inzeráty môžete v aplikácii kedykoľvek upraviť, zvýhodniť, či zmazať. Navyše, aplikácia bazar.sk podporuje aj push notifikácie, ktoré vás raz za 24 hodín upozornia na pridanie nových alebo zmenu inzerátov, ktoré vyhovujú vašim kritériám uložených vo vyhľadávacom agentovi. Vybrané inzeráty je možné po označení hviezdičkou taktiež jednoducho kontrolovať, takže ak dôjde na niektorej vami označenej položke ku zmene ceny, budete o tom vedieť.

bazarsk bazarsk_2 bazarsk_3

Zobrazené inzeráty sa dajú usporiadať podľa ceny alebo dátumu pridania. V každej ponúkanej položke nájdete informáciu o cene, popis predávaného tovaru s fotografiami a kontaktné údaje. Inzerát je možné ďalej zdieľať, zobraziť na mape a vyhľadať môžete nechať aj podobné inzeráty. Medzi inzerátmi sa dá presúvať aj pohybom prsta sprava doľava alebo naopak.

Kompletný zoznam funkcií je nasledovný:

  • Pridávanie inzerátov, vrátane fotografií z mobilu
  • Spravovanie pridaných inzerátov ako úprava, zvýhodnenie, či zmazanie
  • Prezeranie všetkých inzerátov z bazar.sk
  • Rozšírené vyhľadávanie v inzerátoch na základe viacerých kritérií
  • Uloženie hľadaní
  • Ukladanie a sledovanie vybratých inzerátov
  • Push notifikácie pri nových inzerátoch uložených hľadaní, alebo pri zmenách v sledovaných inzerátoch
  • Jednoduché kontaktovanie predávajúcich
  • Funkcie registrovaných aj neregistrovaných užívateľov rovnako ako na webe
  • Zmeny v rámci používania mobilnej aplikácie sa ihneď prejavujú na portáli bazar.sk, čo platí aj opačne.

Aplikácia je zadarmo dostupná na Google Play a stiahnuť si ju môžete pomocou nášho widgetu.

Verzia: 3.7.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.7.3
Aktuálna cena: Zdarma

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+