MojAndroid

Ak patríte medzi fanúšikov mobilnej verzie populárneho prehliadača Chrome, určite vás poteší správa o aktualizácii stabilnej verzie, ktorá prináša niekoľko zaujímavých noviniek z beta verzie. V prvom rade je to prehliadanie internetových stránok vo Fullscreen režime na Android tabletoch. Režim je aktivovaný automaticky a stačí ak začnete prehliadať stránku resp. scrollovať a vrchný panel zmizne, čím používatelia získali väčší priestor pre čítanie článkov a prezeranie obsahu.

chrome pre Android

Inou novinkou, ktorú poznáme z beta verzie je funkcia známa z desktopu a je to možnosť prekladu stránok prostredníctvom služby Google Translate. Pri návšteve stránky, ktorá nie je lokalizovaná v jazyku, ktorý je nastavený na tablete alebo smartfóne, ponúkne sa vám možnosť jej automatického prekladu. Poslednou novinkou je nové používateľské prostredie pre right-to-left jazyky (RTL) a pridaná bola Arabčina, Perzština a Hebrejčina. Aktualizáciu môžete vykonať priamo v Google Play alebo kliknutím na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+