MojAndroid

Predstavenie vlajkovej lode spoločnosti LG sa pomaly blíži a naplánované je na 7. augusta. Zdá sa však, že ešte pred samotným odhalením sa o tomto zariadení dozvieme všetko čo nás zaujíma. Vieme, že prísť má s novým procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM a najnovšie uniknuté informácie potvrdzujú aj veľkosť displeja 5,2 palca a rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov. Vďaka konštrukcii s extrémne úzkym rámikom však budú jeho rozmery veľmi priaznivé a nemali by presiahnuť 139 mm na výšku, či 71 mm na šírku. Pre porovnanie, Samsung Galaxy S4 s 5″ displejom má rozmery 136.6 x 69.8 mm.

LG G2-4

LG G2 sa najnovšie podarilo zachytiť aj na sérii detailných fotografií, ktoré nám dávajú lepší pohľad na to, na čo sa môžeme tešiť. K dispozícii je dokonca aj video, ktoré si môžete pozrieť nižšie. Zachytené bolo nové ovládanie zo zadnej strany smartfónu, ktoré ako sa zdá slúži hlavne na ovládanie hlasitosti a zapnutie, či vypnutie zariadenia.

Zdroj: engadget

10.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+