MojAndroid

Face2Gif je jednoduchá aplikácia, ktorá vám pomôže s vytváraním animovaných GIFOV. Namiesto toho, aby ste však vytvárali pohyblivé obrázky zadným fotoaparátom, využíva Face2Gif prednú kameru. Hlavnou devízou aplikácie je teda vytváranie animácií seba samých, ktoré môžete zdieľať s priateľmi na blogu alebo prostredníctvom chatovacích aplikácií. Príkladom môže byť napríklad grimasa, ktorú odošlete ako reakciu na napísaný text v rozhovore s priateľom.

face2gif

Aplikácia je na použitie veľmi jednoduchá. Stačí ju spustiť, stlačiť tlačidlo pre nahrávanie a môžete začať. Predtým ako tak ale spravíte, môžete nastaviť počet snímkov za sekundu, kvalitu, to či sa bude GIF opakovať, pridať efekt Vignette a nadpis do hornej alebo spodnej časti obrazovky. Svoje výtvory si pozriete vo vstavanej galérii, odkiaľ sa dajú ďalej zdieľať.

android aplikácie_face2gif_1 android aplikácie_face2gif_2

Face2Gif je skutočne originálny spôsob ako odpovedať na otázky vašich priateľov, ale pobaví aj pri iných činnostiach. Na Google Play je dostupný zadarmo, kompatibilný je s Androidom od verzie 2.3 a vyšším.

10.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+