MojAndroid

O Samsungu Galaxy Note 3 kolovalo internetom už mnoho rôznych špekulácií, ktoré sa odlišovali rôznymi funkciami a hardvérovou špecifikáciou. Podľa kórejskej stránky ETNews by však väčšina z nich mohla byť pravdivá, pretože Samsung údajne pripravuje až štyri rôzne verzie novej generácie tabletofónu.

Samsung_Galaxy_Note2_30

Na obrázku Samsung Galaxy Note II

TOP model Galaxy Note 3 by mal disponovať telom vyrobeným z prémiových materiálov a obsahovať by mal aj 13 Mpix fotoaparát, či nerozbitný AMOLED displej. Druhý variant bude rovnaký, jediným rozdielom však bude použitie klasickéj zobrazovacej jednotky AMOLED. Zvyšné dva varianty majú obsahovať LCD displej. Taktiež jeden z nich bude disponovať 13 Mpix fotoaparátom, najnižší model bude mať 8 Mpix snímač.

Náš tip
Všetky články a informácie o Galaxy Note 3

Jedným z dôvodov prečo sa má Samsung ponúknuť niekoľko verzii Galaxy Note 3 sú nedostatočné dodávky komponentov. Nové nerozbitné AMOLED displeje sa vyrábajú len v obmedzených množstvách. Namiesto toho aby výrobca riskoval oneskorené dodávky, ponúkne koncovému zákazníkovi na výber. Je však možné, že juhokórejská spoločnosť plánuje len predaj niekoľkých modelov v rôznych cenových kategóriách. Galaxy Note 3 bude predstavený už tento september na IFA v Berlíne, takže už čoskoro sa dozvieme všetky podrobnosti.

Zdroj: androidauthority

9.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+