MojAndroid

Motorola pripravuje smartfón, ktorý bude mať parametre high-endov a dostupný len za zlomok ich súčasnej ceny. Vieme, že spoločnosť už v najbližšej budúcnosti predstaví nový Moto X, ktorý má svojim zákazníkom ponúknuť nový typ Clear Pixel fotoaparátu a určitú slobodu výberu vzhľadu v podobe rôznych farebných variantov. Je však dosť možné, že tento smartfón sa na európsky trh vôbec nedostane. Podľa informácií získaných portálom ADSL Zone bude v Európe dostupný iný model, ktorý bude chcieť podobne ako Nexus 4 zaujať najmä výborným pomerom ceny a výkonu.

Motorola-Logo

Lacný Motorola smartfón má ponúknuť viac než postačujúci výkon a to vďaka štvorjadrovému procesoru a 2GB RAM. Veľkosť displeja s HD rozlíšením by mohla byť minimálne 4,5 palca a prítomný bude aj 8Mpix fotoaparát s podporou nakrúcania 1080p videa. Operačný systém má dostávať rýchle aktualizácie, podobne ako na zariadeniach Nexus. Cena za takýto smartfón má byť pomerne nízka a to len 250 eur. To je menej ako za Nexus 4, ktorý sa v 16GB verzii predáva približne za 330 eur. Na európskych trhoch by sa mohol objaviť koncom roka ešte v predvianočnom období.

Zdroj: phonearena

9.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+