MojAndroid

Hry s tématikou Zombie sú vždy veľmi populárne a výnimkou nie je ani novinka Zombie Racing 3D Free, ktorá si takmer ihneď našla veľa priaznivcov. Vašou úlohou nebude nič iné ako zabíjať chodiace mŕtvoly a vyhýbať sa rôznym prekážkam na ceste.

zombie

Zombie Racing 3D neponúka práve najmodernejšie grafické technológie, no svojim spracovaním určite na daný účel postačuje. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne, realizuje sa naklonením zariadenia do strán, pri prudkých zákrutách budete musieť použiť aj prsty na rukách. Hra sa nesie v podstate v štýle nekonečnej naháňačky Temple Run, no tentokrát sa poveziete automobilom, ktorý je možné ďalej vylepšovať v garáži. Peniaze získate za zabíjanie zombíkov na ceste a za prejdenie čo najväčšej vzdialenosti. Zakúpiť si budete môcť lepšie kolesá, nádrž, prídavné motory a samopaly, ktoré vám pomôžu dostať sa čo najďalej. Na výber máte aj z niekoľkých modelov automobilov, ktoré sa postupne stávajú odolnejšími, budete si však za ne musieť priplatiť.

zombie4 zombie3 zombie2

Zombie Racing 3D Free je výbornou voľbou pre letné zahnanie nudy. Princípom jednoduchá hra pobaví, no samozrejme nemusí sa páčiť každému. Jedinou nevýhodou sú reklamy, ktoré sa v hre zobrazujú a sú niekedy dosť otravné. Vzhľadom na cenu titulu, to však neberieme nijako tragicky. Hru si stiahnite na Google Play pomocou nášho widgetu.

9.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+