MojAndroid

Na Google Play zakotvila nová Android hra, ktorá má najlepšie predpoklady stať sa hitom. Ide o klasickú arkádovku s názvom Retroid, ktorá prináša hru Arkanoid v podaní retro štýlu. Vašou úlohou bude čo najrýchlejšie rozbiť bloky na hernom poli pomocou loptičky a pohybujúcej sa platformy, ktorou ju odrážate a riadite jej smer.

unnamed (7)

Retroid ponúka štyri rôzne epizódy, v ktorých sa v každej nachádza po 15 levelov. Každá epizóda ponúka výnimočný dizajn a gameplay, v ktorom sa môžu objaviť napríklad pohyblivé prekážky, magnety a dokonca aj teleport. Zaujímavým je aj ovládanie smeru loptičky pomocou akcelerometra a prudkým pohybom zariadenia v smere, kde ju chcete nasmerovať. Hra vyniká svojou unikátnou grafikou a efektami, poteší ale aj dobre spracovaným soundtrackom. Navyše, už teraz vývojári sľubujú pridávanie ďalších levelov a epizód, takže sa máte na čo tešiť.

retroid22 retroid

Hra je dostupná úplne zadarmo a čaká len na vaše vyskúšanie. Kompatibilná je so všetkými zariadeniami s Androidom vo verzii 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Stiahnuť si ju môžete pomocou widgetu nižšie.

9.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+