MojAndroid

Od doby, kedy sa na hernom trhu objavila legendárna hra Angry Birds, vývojárske štúdia využili podobný herný princíp v rôznych iných tituloch a musíme povedať, že ich nebolo málo. Jednou takouto mobilnou hrou sa stala Knock Down Boxes (v Google Play tiež “zhodiť”), od spoločnosti Pilot Fish Media Inc. Nejedná sa však o úplnú kópiu a pridané boli teda niektoré nové mechanizmy.

knock down boxes android hry

Herný princíp hry Knock Down Boxes je identický s Angry Birds. Vašou úlohou je potiahnutím prsta vystreliť loptu do nezbedných škatúľ a zhodiť ich z podstavca alebo nejakej platformy. Hra je však náročnejšia najmä vďaka tomu, že neposkytuje pomyselnú čiaru pri potiahnutí lopty. Musíte teda “od oka” triafať, čo nie je príliš jednoduché najmä, ak chcete získať trojicu hviezd v hodnotení. Inou zaujímavosťou je strieľanie na škatule, ktoré nie je priamo v dráhe letu. V tomto prípade využijete vietor, ktorý spôsobuje, že lopta získa spätný ráz. V ceste za úspešným zdolaním levelu vám budú brániť aj rôzne prekážky a niekedy budete musieť odstreliť škatuľu aj počas pádu hneď na začiatku hry.

knock down boxes android hry knock down boxes android hry knock down boxes android hry

Titul Knock Down Boxes je zaujímavá novými prvkami a mechanizmami a je výborný spoločník pre príležitostných hráčov. Medzi najväčšiu nevýhodu však musíme označiť množstvo reklám, ktoré doslova kazia pôžitok z hrania a aj celú zábavu. Pri každom stlačení tlačidla “pause” sa totižto zobrazí box s reklamou, ktorý je nutné zrušiť, aby hráč mohol reštartovať kolo ak sa mu nedarí. Tak isto to funguje aj pri skončení levelu a najväčšou absurdnosťou je keď sa opätovne vrátite do hry, objaví sa celoplošná AdSense reklama. Ak sa aj napriek tomu rozhodnete hru vyskúšať, stačí kliknúť na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+