MojAndroid

Sony dnes pre smartfón Xperia ZR sprístupnil novú aplikáciu s názvom Touch Block. Ide o nástroj, ktorý umožní zablokovanie displeja a eliminuje tak nechcene správanie smartfónu napríklad pod vodou. O nutnosti takejto aplikácie, napríklad pri natáčaní, sme sa presvedčili aj pri testovaní tabletu Sony Xperia Tablet Z, kedy sa po ponorení do vody správal nepredvídateľne. Pomocou aplikácie Touch Block budete môcť deaktivovať reakcie na dotyky a bez problémov tak ponoriť zariadenie aj pri natáčaní videa.  Súčasťou aktualizačného balíka je tiež mini aplikácia, ktorá túto funkciu umožní aktivovať rýchlo a kdekoľvek. Pri prichádzajúcom hovore sa automaticky vypne.

Sony-Touch-Block_1

Aplikácia je zatiaľ len vo verzii beta 0.1.A.1.0 a je možné, že bude dostupná len pre zariadenia odolné voči vode. Kedy sa objaví aj na zariadeniach, ako Sony Xperia Z a Xperia Tablet Z, zatiaľ ostáva tajomstvom. Screenshoty z použitia aplikácie si môžete pozrieť nižšie.

Sony-Touch-Block_2

Zdroj: xperiablog

8.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+