MojAndroid

Aplikácia Background od slovenského vývojára Jána Turského vám pomôže s voľbou tej správnej farby. Ide o jednoduchý nástroj, ktorý vám umožní výber niektorej z prednastavených farieb a zistiť ich hexa kód, či pomer farebných zložiek RGB alebo parametre v iných farebných priestoroch. Namixovať si môžete aj vlastné farby alebo vybrať farebnú zložku z nahranej fotografie či obrázku. Dokonca je možné farbu identifikovať prostredníctvom fotoaparátu, táto funkcia však nie je kompatibilná so všetkými zariadeniami. Navyše, aplikácia umožňuje nastaviť aj pozadie a obľúbené farby uložiť do vlastného zoznamu, takže ich budete mať vždy po ruke.

android aplikácie Background_1 android aplikácie Background_5 android aplikácie Background_3

Background je veľmi pekne spracovaná aplikácia, ktorá plní presne ten účel, pre ktorý bola vytvorená. Výber farieb, ich uloženie alebo nastavenia ako pozadie tak nebolo nikdy jednoduchšie. Na Google Play je aplikácia dostupná úplne zadarmo a podporovaná je reklamami. Tieto mierne kazia dojem z celkovo výborne spracovaného používateľského prostredia. Aplikáciu si stiahnite priamo na Google Play alebo pomocou nášho widgetu.

Verzia: 3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1
Aktuálna cena: Zdarma

8.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+