MojAndroid

Dnešné smartfóny ponúkajú široké možnosti ako sa zabaviť. Môžete si zahrať rôzne graficky pokročilé hry, ale aj jednoduché tituly ako Angry Birds, či Cut The Rope. Displeje sú však pomerne veľkým žrútom energie a tak namiesto toho aby ste ich museli zapínať, môžete sa s telefónom zahrať v retro štýle krytov spoločnosti Pure Gear. Na výber sú tri druhy, ktoré vám ponúknu rôzne herné zážitky s malou guľôčkou. Retro kryty spoločnosti sú dostupné pre zariadenia iPhone 5, Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy S4.

  • Amazing: Pri kryte Amazing bude vašou úlohou nasmerovať guľôčku cez bludisko od štartu až do cieľa.

amazing

  • Groovy: Tu bude vašou úlohou manévrovať s troma guľôčkami tak, aby sa dostali do stredu krytu súčasne.

groovy

  • Undecided: Ak sa neviete rozhodnúť či áno alebo nie, tak si kúpte kryt Undecided. Vystrelená guľôčka po prechode cez hraciu plochu vyberie odpoveď za vás.

undecided

Kryty sú oproti iným produktom trochu objemnejšie, no dodajú vášmu zariadeniu výnimočný vzhľad a funkcionalitu. V obchode Pure Gear sa dajú retro kryty kúpiť za 29.99$, na objednanie sú však dostupné len v USA.

Zdroj: puregear

 

4.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+