MojAndroid

Aplikácia Reštauracie SME je výborným pomocníkom pre všetkých čo hľadajú dobrú reštauráciu, kaviareň, pub alebo ďalšie podniky. Stačí nainštalovať aplikáciu na svoj Android smartfón a budete hneď vedieť kam sa ísť najesť, kde ponúkajú obedové menu a čo si o podniku myslia ľudia, ktorí ho navštívili. Zistíte ako im chutilo jedlo, aká bola obsluha, atmosféra, pomer ceny a kvality, ale aj ďalšie užitočné informácie.

restauracieSME

Reštauracie SME je prehľadná aplikácia s prehľadným používateľským prostredím. Jednotlivé podniky môžete nechať zobraziť priamo na mape alebo v zozname, pričom je ich možné usporiadať podľa odporúčaní, vzdialenosti alebo hodnotenia. K dispozícii je aj filter, vďaka ktorému sa dajú zobraziť len tie podniky, ktoré sú pre vás zaujímavé. V zozname alebo na mape tak uvidíte len tie reštaurácie, ktoré ponúkajú denné menu, nejakú akciu, majú určité zameranie alebo spadajú do niektorej z vami vybraných kategórií. Kritériom výberu môže byť aj určité vybavenie alebo iné poskytované služby, ako napríklad biliard, bowling, čapované pivo a podobne. Možností ako nastaviť filter je skutočne veľa a vy tak nájdete v databáze len tie podniky, ktoré vám budú vyhovovať.

android-aplikácie-restauracieSME-1 android-aplikácie-restauracieSME-2 android-aplikácie-restauracieSME-3

Ku každej reštaurácii sú dostupné informácie o otváracích hodinách, jej umiestnení a kontaktoch. Zistíte na čo sa podnik špecializuje, či ponúka obedové menu a tiež samotné hodnotenia návštevníkov. Tie sú okrem slovného vyjadrenia dostupné aj v podobe hviezdičiek v kategóriach Jedlá, Obsluha, Atmosféra a Ceny/kvalita. Samozrejmosťou je aj možnosť pridať podnik medzi obľúbené alebo nechať sa na miesto určenia navigovať pomocou Google.

android-aplikácie-restauracieSME-4 android-aplikácie-restauracieSME-5 android-aplikácie-restauracieSME-6

Reštaurácie SME je výborne spracovaná a užitočná aplikácia, ktorá by určite nemala chýbať ani vo vašom Androide. Oceňujeme prehľadnosť, samotný dizajn, ale aj jej zameranie. Hodnotenia návštevníkov sú na nezaplatenie a určite vám pomôžu s výberom tej správnej reštaurácie. Pridávanie hodnotení je po prihlásení hračkou a dobrú reštauráciu alebo iný podnik, ktorý ste navštívili, tak môžete ohodnotiť rýchlo a jednoducho priamo zo svojho smartfónu. Ak ste ešte tak neurobili, tak si Restauracie SME môžete zadarmo nainštalovať z Google Play.

Verzia: 2.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

3.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+