MojAndroid

Obľúbili ste si hry s utekajúcim a padajúcim Fredom? Ak áno, tak máme pre vás výbornú správu. Vývojár DEDALORD prináša ďalšie pokračovanie v podobe titulu Skiing Fred, ktorá tentokrát postaví obľúbenú postavičku na snowboard. Ani tu nebude chýbať smrtka Grim Reaper, ktorá Freda prenasleduje a bude sa pred ňou snažiť utiecť. Krv a rôzne smrteľné nástrahy sú v hre samozrejmosťou.

unnamed (5)

Ovládanie je realizované naklonením zariadenia do strán, prekážky a iné nástrahy je možné preskočiť ťuknutím v pravej časti displeja. Ak chcete zrýchliť, tak môžete prst podržať dlhšie, Fred sa bude nohami zaháňať a naberie požadovanú rýchlosť, ktorú budete potrebovať napríklad pri dlhších preskokoch alebo na uniknutie pred Grimom. Podobným spôsobom sa dá aj spomaliť, displeja sa však musíte dotknúť na ľavej strane.

fred2 fred

Opäť na vás čakajú rôzne misie a možnosť nakupovať rôzne vylepšenia, ako napríklad jetpacky, snežné skútre, alebo čiapky a šály. Pribudli aj nový avatary a zakúpiť si budete môcť aj nové svety kde budete hrať. Financie na to získate priamo v hre, alebo zakúpením balíkov za reálne peniaze prostredníctvom vnútroherných nákupov.

Hra je zadarmo dostupná na Google Play, kompatibilná s Androidom 2.2 a vyšším. Na jej nainštalovanie si pripravte minimálne 40 MB úložný priestor. Stiahnuť si ju môžete prostredníctvom nášho widgetu.

Verzia: 1.0.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.9
Aktuálna cena: Zdarma

2.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+