MojAndroid

One Epic Knight je ďalšou hrou, ktorá čerpá z populárnosti Temple Run. Ide teda o nekonečnú behačku, v ktorej sa pokúšate získať čo najviac bodov a dostať sa čo najďalej. Podobne ako v iných tituloch tohto typu, aj tu nájdete vlastný obchod a teda vnútroherné nákupy, za ktoré si môžete vylepšiť zbrane alebo získať štít na ochranu pred nástrahami trate.

oneepicknight

Hra sa odlišuje predovšetkým svojim humorom a prostredím kde sa odohráva. Rytier bežiaci po nebezpečných chodbách hradu chŕli vtipné hlášky a to aj vtedy, keď sa v rýchlosti napichnete na ostne alebo spadnete do diery. Ovládanie sa nijako neodlišuje od iných behačiek. Do strán sa pohybujete pohybom prsta zľava doprava alebo naopak, preskok sa robí posunutím dopredu a prekážku podleziete gestom opačného charakteru. Priamo v chodbách hradu môžete nájsť aj štít alebo meč, ktoré vás ochránia pred nebezpečnými pascami, prekážkami a nepriateľskými jednotkami. Tým sa samozrejme môžete aj vyhnúť.

oneepicknight3 oneepicknight2

V hre je vašou úlohou samozrejme plniť rôzne úlohy, či nazbierať čo najviac bodov a mincí, ktoré je možné neskôr použiť aj k nákupu vylepšení. Ak vám chýbajú, dajú sa dokúpiť priamo v hre v rôznych balíkoch. Najlacnejší stojí 0,73€ a získate s ním 10,000 mincí.

Ona Epic Knight je na Google Play dostupný zadarmo a určite poteší nejedného fanúšika Temple Run. Hru si stiahnete pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.3.26
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.26
Aktuálna cena: Zdarma

1.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+