MojAndroid

Developerská konferencia Google I/O začala pred niekoľkými minútami a medzi prvými novinkami sa ocitla očakávaná funkcia Play Games, ktorá prinesie pokročilé možnosti pre všetkých fanúšikov hier na platforme Android. Najväčším prínosom sa má stať synchronizácia dát medzi rôznymi zariadeniami pomocou cloudu. V praxi to znamená, že vývojári ziskali nový nástroj, ktorý môžu aplikovať vo svojich tituloch a priniesť tak hráčom väčšie pohodlie vďaka možnosti pokračovať vo svojej obľúbenej hre aj na inom Android zariadení.

Play Games Android hry

Play Games ponúkne všetky funkcie o ktorých sme vás v prechádzajúcich týždňoch informovali. Sú to globálne rebríčky, kde si budete môcť porovnávať svoje skóre s ostatnými hráčmi po celom svete, podpora pre multiplayer, odosielanie pozvánok  do hry, vnútroherné úspechy, chat a podporu pre hranie medzi rôznymi platformami. Nové možnosti pre hráčov budú dostupné už čoskoro a stačí ak aktualizujete aplikáciu Google Play Services a vlastníte zariadenie s Androidom 2.2 a vyšším. Play Games môžete otestovať na hrách ako Modern Combat 4 a lebo Eufloria HD, ktoré boli pred malou chvíľou aktualizované.

TIP: Play Games: Herné centrum pre Android odhalené

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidpolice

15.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+