MojAndroid

Aplikácia MP3 InCall Recorder & Voice je výbornou alternatívou pre všetkých, ktorí hľadajú nástroj pre nahrávanie telefónnych hovorov. Táto sa však neobmedzuje len na túto jedinú funkciu, ale ponúka aj vlastný diktafón, MP3 prehrávač a niekoľko ďalších funkcií.

incall recorder

MP3 InCall Recorder & Voice ponúka kvalitné nahrávanie vo formáte MP3. Hovory sa môžu nahrávať automaticky (PRO verzia) alebo manuálne pomocou ikony, ktorá sa podľa nastavenia môže zobraziť v pravom alebo ľavom hornom rohu, prípadne v notifikačnej lište. Po zahájení telefonného hovoru tak môžete jednoducho spustiť nahrávanie, ktoré sa automaticky zastaví po ukončení volania. Nahrávky sú ukladané vo formáte MP3 a dodatočne je ich možné upraviť pomocou vstavaného ekvalizéra. Môžete ich tiež skrátiť alebo z nich vystrihnúť nechcené časti rozhovoru. Jedna hodina záznamu zaberie vo vnútornej pamäti približne 7 MB.

incall recorder_1 incall recorder_3 incall recorder_5

Neznámemu číslu v nahrávkach môžete priradiť vlastný kontakt alebo komentár (PRO). Záznamy je možné rýchlo zdieľať a v PRO verzii sa dajú nastaviť aj ako zvonenia. Aplikáciu sme vyskúšali na Nexuse 4 s CM 10.1, na ktorom kvalita nahrávania nebola podľa našich predstáv. So Samsung Galaxy S III Mini a Sony Xperiou Z však už bolo všetko v poriadku.

MP3 InCall Recorder & Voice disponuje okrem záznamníka telefónnych hovorov aj vlastným diktafónom. Ten umožňuje nahrávanie v štyroch dostupných kvalitách so vzorkovacou frekvenciou 8 kHz, 16 kHz, 22,05 kHz alebo v najvyššej kvalite pri 44,1 kHz. Nahrávanie môžete zapnúť z aplikácie alebo po zapnutí správneho nastavenia aj priamo z notifikačnej lišty.

incall recorder_6 incall recorder_2 incall recorder_4

Aplikácia je s podporou reklám zadarmo dostupná na Google Play. Ak by ste mali záujem o PRO verziu s niektorými funkciami navyše a bez reklám, môžete si ju zakúpiť priamo v aplikácii za 0,85€.

13.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+