MojAndroid

Zahraničný portál Sammobile získal informácie ohľadom nového modelu smartfónu Galaxy S4 mini. Menšia verzia vlajkovej lode Samsungu, by mala byť údajne predstavená niekedy na prielome mesiacov jún/júl a vybavená bude Super AMOLED displejom s qHD rozlíšením. Novinka by oproti svojmu predchodcovi mohla podobne ako Galaxy S4, zaujať aj väčším displejom s uhlopriečkou 4,3 palca.

Galaxy-S4-mini

Z ďalších hardvérových špecifikácií toho o Galaxy S4 mini veľa nevieme. Podľa získaných informácií a fotografií, ktoré poskytol používateľ Ermek Kubanychbekov na svojom Twitter účtebude S4 mini poháňaná neznámym dvojjadrovým procesorom taktovaným na frekvenciu 1,6GHz a operačným systémom Android 4.2.2 Jelly Bean s nadstavbou TouchWiz UX 2.0. Telefón podľa fotografií nesie kódové označenie GT-I9190 (S III mini má kódové označenie GT-I8190).

gs4mini2a I91902

I91904 I91905

Zdroj: Sammobile

22.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+