MojAndroid

Asus má pre tento rok pripravených určite niekoľko noviniek. Jednou z nich je aj 10 palcový tablet označovaný ako Memo Pad 10. Zariadenie by malo byť na európskom kontinente dostupné už od polovice februára a to za veľmi priaznivú cenu – 308€.

Asus MemoPad 10 by mal prísť v podobnej výbave ako Transformer Pad 300. Poháňaný bude teda štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 3 a chýbať by mu nemala ani operačná pamäť s kapacitou 1GB. Displej s uhlopriečkou 10,1 palca nebude nijakým prekvapením a ponúkne rozlíšenie 1280×800 bodov. Svoje dáta uložíte do 16GB vnútornej pamäte. Operačným systémom by mal byť samozrejme minimálne Android 4.1 Jelly Bean.

Na trhu by sa mali objaviť verzie s konektivitou WiFi a WiFi+3G. Spoločnosť by novinku mohla predstaviť pravdepodobne už vo februári na MWC v Barcelone, kde bol pred rokom predstavený aj Asus Transformer Pad TF300T.

Zdroj: phonearena

14.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+